Най-добрият ни съюзник са цените в магазините. Това заяви лидерът

...
 Най-добрият ни съюзник са цените в магазините. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Асен Василев се снимаше с мен и показвал снимката на китайците, за да си продаде бизнеса

 Open photo

 

Най-добрият ни съдружник са цените в магазините. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща в Търговище.

 

Искам да обясня на членовете на ГЕРБ за какво до нашето лого стои това на Съюз на демократичните сили. Защото Съюз на демократичните сили извади България от комунизма. Най-големият наш съдружник сега са цените в магазините. Славното име Съюз на демократичните сили го има, добре, че след него го имаше ГЕРБ. Съюз на демократичните сили избави България, само че за какво стигнаха до такава степен да са четвърти в нашата листа?Защото водачите, или по-скоро водачът им ги предадоха. Помним кръга " Олимп ",  мистър10% и така нататък И в този момент тези хора ми дават оценка, съобщи още Борисов.

 

Той посочи, че коренът на Българска социалистическа партия и Демократична България е еднакъв и той е стараната Комунистическа партия. А хората на Слави, когато видели за какви крадци в ръководството става дума, почнали да излизат от държавното управление.

" Дали можем да оправим ситуацията - сложна работа. Когато дойдохме на власт, беше международна рецесия, само че оправихме ситуацията. После беше Орешарски. Но ГЕРБ беше крепък - платихме на американците и на руснаците, като през това време сваляхме и дълга. И бяхме първенци по най-нисък дълг. Винаги е имало пари за археолозите. Колко артефакти се извадиха тук при Шумен,  " Шишеджам " - 3000 и недостатък работят в него. Магистралата щеше да ви е подминала към този момент. Вие не сте винавни за тези, които са дали своят вот за Промяната, единствено че теглите еднообразно. Толкова са доста задълженията, че и дребните ще ги връщат ", изясни Борисов.

" Няма диспути какво ще вършим с нафтата, бензина, метана. За тях единствено Бойко Рашков би трябвало да бъде шеф. След 2 октомври с президента Ердоган доста бързо ще намерим решение за мигрантите, които минават границата ни. Аз имам решение, правил съм го 12 година Българският народ е обиран няколко пъти посредством сходни схени. Така беше при пирамидите. С всичко това можем да оправим. За благополучие и в Брюксел, и във Вашингтов, и в Турция, и в Гърция са хората, които са ни другари. ", разяснява още водачът на ГЕРБ.

 

Критикувайки водачите на Промяната, Борисов си напомни преживелица, която му разказвал президентът Плевнелиев, когато за първи път довел Асен Василев в кабинета му. " Асен Василев се снимаше с мен и после  показвал фотографията на китайците, с цел да си продаде бизнеса ", съобщи Борисов.

 

Той още веднъж показа опасенията си за обстановката към АЕЦ Запорожие и посочи, че Путин е агресор.

 

" Страшното е, че всеки ден по атомната централа в Запорожието се изстрелват ракети.Обстановката е изнервена, експанзията на Путин е отвън надзор. Партията на Промяната още не се произнесла против Путин. Сега, както Гари Каспаров сподели, фигурите са бели и черни. И ние сме по средата на белите. Всички сме за мир. Не мога да не съм против човек, който директно ни заплашва с нуклеарно оръжие или с нуклеарна повреда в Запарожието. Изключително сериозна обстановка в света, стъпка към Трета международна война ", показа паниките си водачът на ГЕРБ.

 

" Ако някой е бил непосредствен до нас, това са били " Да, България " и Промяната. Били са ми министри. Откъде тази завист? Колко добре би било един здрав дясно-центристки блок да изведе страната от рецесията. Кирил Петков изяснява на място, че съм срещу Северна Македония. А аз от Банкя приказвам по телефона с Урсула фон дер Лайен, че не е правилно. Те, европейските водачи, на мене ми се обаждат ", описа Борисов и напомни по какъв начин се наложило да направи преднамерено изказване и на другата заран решението за РСМ да бъде признато в Народното събрание.

В умозаключение водачът на ГЕРБ даде обещание, че автомагистрала " Хемус " ще я има.

 

Заедно с Борисов е и лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за Търговищко - някогашният енергиен министър Теменужка Петкова. Залата го посрещна с акламации.

  

Пред събралите се хора Петкова изясни рецесията с високите цени на газа и тока и показа ограниченията, които предлага ГЕРБ.

 

" През последната година и половина ще отидем на четвърти парламентарни избори. Но тези са по-различни, залогът е по-голям. Защото би трябвало да изпратим в историята в историята тези дилетанти, които провокираха рецесии, унищожиха всичко. Всеки към този момент пита ще има ли газ и по какъв начин ще си я платим ", сподели Теменужка Петкова. Според него Промяната изпуснали цената на електричеството и те сега са непостижими. " Те се погрижиха да назначат своите близки и обичани на високи постове в страната и взеха решение, че са си свършили работата.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР